Edustance is training

Edustance és un proveïdor de Serveis de Formació de TI en entorns empresarials, fundat al 2002. Està especialitzat en formació virtual i presencial, amb un equip de formadors certificats i de professionals especialistes en plans de formació i disseny curricular.

En la seva primera etapa es va especialitzar en formació de Solaris, Java i iPlanet, desenvolupant i desplegant la plataforma oficial e-learning de SUN Microsystems.

Al 2007 va incorporar el portfoli de formació de Red Hat i, en l’actualitat, és el responsable de la formació oficial del catàleg de cursos de Red Hat i JBoss per a Espanya i Andorra.

Al 2013 assumeix la responsabilitat d’impartir la formació oficial de Zimbra al sud d’Europa i Mitjà Orient.

La formació s’imparteix en dues modalitats: presencial i virtual. La formació presencial dels cursos publicats en el calendari oficial s’imparteix en les aules de Madrid, Barcelona i Andorra; i els cursos presencial “onsite” s’imparteixen en les instal.lacions del client. Els cursos virtuals són adquirits per alumnes de diversos països i s’imparteixen mitjançant les plataformes de elearning pròpies de cada fabricant.

Depenent de la modalitat, Edustance té la capacitat d’impartir els cursos en: espanyol, català, anglès, italià, francès, alemany i àrab.

icono-calendari-de-formació